THE HUNGER GAMESFör några timmar sedan tog jag, mamma och Amanda en tur ner till Mora för att se Hungerspelen på bio. Jag har läst boken så jag satt och påpekade saker som inte var som i boken genom hela filmen. Men förutom att det finns lite olikheter mellan boken och filmen (som det förvisso gör mellan alla böcker som blivit filmer) så var den riktigt bra! Om du inte har tänkt att se den, se den! Det var 2 timmar och 25 minuter av spänning även om jag visste vad som skulle hända. 

Imorgon så har jag inga andra planer än att åka till mamma och äta Ceasarsallad men vi får väl se vad jag hittar på. Nu ska jag sova, godnatt!

8 days

TJA PEOPLE! Jag tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt de här 8 senaste dagarna.

1. Jag har tappat bort min telefon för ungefär 2 veckor sen och den är fortfarande borta. 
2. Jag har varit utan internet.
3. Jag och Amanda har varit i Fjätervålen 2 dagar och modellat, kommer bilder senare.
4. Jag har kollat på en massa Pokémon avsnitt ♥
5. Jag har fått tillbaka mitt svenska arbete och jag fick A hihihihi.
6. Jag har läst ut min bok, som jag ska skriva en bokrecension på tills imorgon. fml.
7. Jag har insett att jag verkligen behöver klippa mig.

Sådär, nu är ni uppdaterade. Nu ska jag läsa alla bloggar, kolla på serier och skriva bokrecension. Hejdå.

NEW HEADERVad tycks? Jag tycker att det duger, i alla fall tills i sommar. Några åsikter? Om ni inte ser, tryck f5. (jag bytte från den innan för jag pallade inte att e:et inte kunde ha apostrof så det blev Linnea istället för Linnéa)

EF Fashion 2012

Hej vänner! Jag läser en blogg förstår ni, som heter annawii.blogg.se och hon sitter i juryn för en tävling som heter EF Fashion och då kan man vinna att få åka till Paris, gå på en modevisning och träffa folk som kan saker inom modevärlden. Jag älskar att resa även om jag bara har varit utomlands 2 gånger (Turkiet och Norge) och den här tävlingen är ju perfekt då jag har chans att åka till en av världens vackraste städer (+ kanske lära mig lite mer franska). Jag tänkte då fråga dig som läser det här om ni skulle kunna rösta på min bild? Om du röstar och lämnar uppgifter så har du chans att vinna ett presentkort på H&M så man kan säga att det är lite win-win? 

Här är i alla fall länken (klicka på här) och bilden som jag skickade in, love.

jordgubbar, choklad och gräddeVårkänslor! Det har varit alldeles soligt ute och det har smällt hur mycket som helst. Jag och Matilda firade det genom att köpa jordgubbar, choklad och grädde. Jag kan säga att det inte tog långt tid tills det tog slut. 

JAG SKA MÅ BRA HELG

Åh vad härligt att det äntligen är helg. Jag hostar, snuvar, har ont i bihålorna och har ont i huvudet. Jag har inte mått bra alls idag och den här helgen ska jag bara försöka bli frisk. När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan och sov i några timmar. Vaknade nu och då hade Lovisa varit och köpt melon så nu snart ska jag lägga mig i soffan igen och äta melon. 


En bild från mina fula men goda maränger igår

KONY 2012Det här är något som är jävligt viktigt, om du inte har sett den sen de nu! JA JAG PRATAR MED DIG.

update: ååååh, nu vet jag inte vad jag ska tro. En tjej skickade den här http://visiblechildren.tumblr.com/post/18890947431/we-got-trouble länken till mig på facebook så nu vet jag inte vad jag ska tro. Men om vi säger såhär, se videon och läs det i länken och skapa en egen uppfattning.

DESPERATE HOUSEWIVES KLOCKAN NIO

Premiär på den nya säsongen idag, längtar!

Lite nyheter för nuläget

Jag kan väl lika gärna berätta så att det är klart för alla som undrar så himla mycket. Mamma och pappa ska skiljas. De har varit och gnällt på varandra och liksom stämningen eller vad man nu ska säga har varit dålig under ett bra tag nu. Det har de bestämt tillsammans och det handlar inte om att de är osams. 

Mamma har flyttat till en 4 r.o.k och pappa bor kvar i vårat gula hus. Lovisa, Evelina, Olivia, Theodor, Isac och Noel kommer att vara varannan vecka hos mamma och varannan vecka hos pappa. Jag, Matilda, Amanda och Alex får komma och gå lite som vi vill eftersom att vi kan ta hand om oss själva. 

Jag vill också passa på att säga att jag är inte är ledsen utan jag tycker att det är liksom lungt och jag tror att det kommer att bli mycket bättre nu. Såklart är det tråkigt men om de ska hålla på som de har gjort en längre tid nu så är det bättre att det är såhär.

..........

Åh nu har min telefon snart varit borta i 2 dagar. PANIK JA.

IDAGIdag har jag hunnit med att:
1. Gå till bibloteket och lånat Hungerspelen och Fågeln som vrider upp världen.
2. Köpt en Galiamelon och några blodapelsiner.
3. Kollat på Happy Endings.
4. Spelat Mario Kart på Nintendo64.
5. Åkt på Ica och köpt chips och Riesen

Saker som jag ska göra idag:
1. Packa ihop grejer
2. Åka till Farmor och Farfar där jag och Amanda ska äta en massa gott och vara allmänt feta med Fiffi.
3. Sova.

Så nu ska jag alltså packa ihop lite sovgrejer. Hörs imorgon!

OBOY

Godmorgon! Börjar dagen med en kopp oboy. Solen lyser idag och jag tror nog att jag ska gå en promenix runt byn och sen kolla på Happy Endings. Hare bra kompisar!

I WANT THIS

Åh så fin, vill ha. Från H&M för 249kr

RSS 2.0