trettionde oktober tvåtusenelva

Igår när jag hade kommit hem så åkte jag till biografen och spelade gitarr. Vi fick pizza! Det är nästan äckligt gott. Det gick ganska bra tror jag. Sen så åt jag hela tiden! Även om jag är mätt så fortsätter jag äta, liksom bara för att tugga på något. Haha. 

GISSA VAD JAG HAR GJORT IDAG? ingenting. Eller jo, jag har legat i soffan och kollat på teve. Och ätit chokladpudding. Jag fattar inte riktigt det här med vinter och sommartid förresten. Får man sova en timme mer eller mindre nu? Äh, orkar inte tänka mer på det. 

Nu ska jag se om det där fsdngjkshngksjn simset vill starta eller så ska jag se på film.

HALLOWEEN

Snart så sticker jag upp till Åsen på en halloweengrej med min klass. Det är riktiga halloween på måndag va? Men iaf så hoppas jag att det blir riktigt kul! Jag vet inte riktigt vad jag är, någon slags död svartklädd varelse. Men det blev rätt så bra faktiskt.

Nu måste jag fixa klart, bye!

nyponsoppa

jag och Lovisa dricker nyponsoppa ^^*

Hej! Sorry för dålig uppdatering, det är så att jag inte gjort något som är kul att blogga om t.ex. pluggat men igår så kom Liiiiiiiiina hit! Vi satt och prata ett tag och sen for vi och köpte b&j Nordic Water Peace, skitgod! Vi satte oss utanför city och sen smsade vi dit Kevin. När vi hade frysit ihjäl minst 5 gånger så gick vi till fritte och var kvar där till 9. 

Efter skolan spelade jag gitarr och nu snart så ska jag och Amanda till Ica, det är tydligen massa provsmakning och sånt där.

Dimma över hela staden

 

 

Höst. Fin årstid va? Jorå men nu börjar det bli riktigt kallt ute alltså. På min cykel är det liksom frost på morgonen. Jag måste snart börja gå till skolan, uaaan. Den här veckan så har vi två prov, franska och orientering. SEN ÄR DET HÖSTLOV. Awesome. Som det ser ut nu så blir det Laserdome i Borlänge med fritte en dag, kaanske rackstaut med görlsen någon dag. Sen ska jag vara uppe i Åsen på halloween tror jag.

 

Justeja, det gick inte att ladda upp bilder! Men fyndig som jag är så laddade jag upp dom någon annanstans och kopierade och klistrade in.

 

Bye!


KYRKAN
Ville bara visa dom här bilderna innan jag går och lägger mig. Längst upp så ska Malin, jag, Lina och Julia snart ha idrott. Jag tycker att vi är hemskt söta när vi står där med byxorna över naveln och apmin.  Nedersta bilden är i tisdags när jag, Lina och Lovisa bakade pizza. Mjölkrig haha!

SVENSKA NYAN CAT

KOLLA DET ÄR SVENSKA NYAN CAT!
klicka om ni vill höra låten till hahaha

Autumn leaves falling from the trees


AUTUMN SUN

Hej! Jag gillar torsdagar. Vi gör ingenting speciellt i skolan, bara 5 lektioner, håltimme och långa raster. Jag slutar kvart över två och sen spelar jag gitarr. Chiiiiilldag! Jag håller seriöst på att frysa ihjäl på dagarna. Mest på morgonen, jag får liksom skrapa av frostsnö från min cykel. Jag vill inte ha vinter! Det kan få vara min födelsedag, halloween, julafton och nyår. Sen tycker jag att det kan bli sommar igen.
Jag vill gå i shorts, vara varm, ha fräknar och äta jordgubbar. Nej nu ska jag göra matteläxan och sen tror jag att jag ska på aerobics, får se.

Rättvik
I helgen så var jag med konfan på läger i Rättvik. Det var något utav det roligaste på länge! Vi fick lite tid på Rättviks marknad också men det enda jag köpte var sånt som man äter. Belgiska våfflor är det bästa som finns! Munkar också. Socketvadd med haha. Sen åkte jag och Johanna en karusell. Just nu sitter jag och kollar på desperate housewives och sen blir det sängen för min del.


PICTURES

262913_261414943885790_191777737516178_1011864_5331799_n_large

Bilder

299865_260546697320741_100000962386742_722007_361302552_n_large

RSS 2.0