Barnmässan i Karlsad

Hejsan! Jag slutade skolan för lite mer än två timmar sen, härligt! Igår och idag var det utvecklingssamtal på eftermiddagen så alla i högstadiet slutar typ klockan 11-12. Justeja! I helgen så var ju jag, Amanda, Matilda, Lovisa och mamma i Karlstad! Det var riktigt roligt på barnmässan och där träffade vi Familjen Ilmrud, Familjen Norrström och delar av Familjen Göransson-Stenman från senaste säsongen av Familjen Annorlunda.

Vi bodde på Scandic city hotell och jag åt också min första subway macka i helgen .Jag måste också bara säga att jag av hela mitt hjärta ÄLSKAR hotellfrukost!

Nu ska jag hitta på något roligt att göra, kram!


f-a-i-l bild men ändå


MAAAAAAAAH! <3333333
fler


ännu fler


ännu ännu fler


flest


Dagispåsar. Såna som vi delade ut för loppi.se


he-he-he-he jag gillar heliumballonger :HJag och lilla söta Collin Ilmrud (tror jag? Eller så är det Charlie) Jag ser
cepe ut så ignorera mig och kolla på beben istället :D


shirt

Snart bär det av till Karlstad! Jag, Amanda, Lovisa och matilda ska följa mamma ner dit och jobba på Barnmässan, eller vi ska jobba för Loppi på barnmässan. Nu väntar en 3 timmars bilresa. Skjortan som jag har på mig köpte jag igår när jag och tre andra kompisar åkte till Mora en snabbis. Jag köpte också ett långt halsband men en svart rosett med guldiga prickar på.

Hejdå!

I've got a fever

Nu tror jag att jag ska äta något och sen gå och sova. Observera rubriken.

jag vet att ni tycker att bilden är sexy

hej!
lina var här idag men åkte nyss hem :( Antagligen så kommer hon imorrn också! Vi gjorde ett försök att baka... Först gick vi till ica för att köpa blockchoklad sen när vi kom hem så hade vi ingen grädde. Så vi bestämde oss för att baka något annat så vi skulle göra vanliga muffins. MEN så hade vi såklart inga ägg och så brändes smöret. lyckat. Men sen tryckte vi i choklad i bananer och körde i mikron, gott! Sen gjorde vi också bananglass (bananer med choklad och kokos) yummiiiiie!


Dag 20 - Det här saknar jagKärlek. Fyfan vad jag saknar. Mellbystrand i mitt hjärta <3
Från höger: Matilda, Amanda, Hanna, Jonas, Jag, Emil. Vi har varit i Mellby flera gånger under ganska många år och det är det underbaraste stället som finns. Jag har asmånga minnen därifrån men en massa olika folk. T.ex. Att jag hjulade ner från en träbrosak påväg ner till stranden. Att vi gjorde manetsoppa, byggde sandslott, gick längst stranden och letade snäckor, att vi spelade svälta räv i flera timmar, spelade fotboll, bränboll, gjorde snigelhus, drack hallonsoda och sa *rap* en till, gungade på en gunga och gjorde cirkus på den. Jag vill dit igen!

pizzabuffé

hej!
Jag kom hem från wäsa för snart en timme sen. Var där och åt pizza och hade trevligt med Hanna, Alise och Johanna. nu ska jag plugga lite till NO-provet imorgon och sen blir det sängen.
Puss!


Dag 19 - Det här får mig att må bra

Det finns många saker som gör att jag mår bra. Men tänk er sommar och sol, med massa sköna människor! Det är en sak iaf.

Hej trött tjej

Snarare hejdå. Jag är supertrött just nu så jag ska nog gå och ha en dejt med kudden. Sträckt nacken har jag gjort också, great! Såå jag kommer antagligen inte kunna sova inatt, godnatt! ;*
Dag 18 - Min familj

Jag älskar min familj, vi är så jäkla sköna! Den består av Pappa Jörgen, 40 år. Mamma Tina, 38 år. Alex 16 år. Amanda, 15år. Linnéa, 13år. Matilda, 12 år. Lovisa, 10 år. Evelina, 7 år. Olivia, 5 år. Theodor, 4 år. Isac & Noel 3 år. (haha, jag tror att jag har rätt med åldern och söt bild på oss jag vet men jag orkade inte ta en var för sig)


burlesque

Hej!
Från igår till idag så har jag varit med Elin, vi har kollat på film och haft allmänt trevligt. För någon dag sen kollade jag på burlesque, en superbra film! Ni borde se den. Christina Aguilera, som är med i filmen är ju så jäkla grym! Hennes röst är to die for.


Dag 17 - Mina rädslor/fobier

Jag är rädd för döden och jag har inga fobier, tror jag iaf.
Hej intressant inlägg.

Zumba

Körde nyss ett pass med Zumba, härligt! Eller när jag skriver härligt menar jag känslan efteråt och inte undertiden, då är det bara jobbigt. Nu ska jag in på min kärlek FACEBOOK! hejdå.


bild från google.

RSS 2.0