m&m

Hej! Igår var jag med Amanda, Lina och andra massa folk på byn och kollade på hästcruisingen och epa-traktor/traktor. Sen åt vi pizza, raggade runt i Mustang, och gick runt på byn. De var sviiiinkalt (typ 6 grader) men awesome!
Hoppas att kvällen blir lika rolig!
Minde var djävul på hästcruisingen ;)

Morniiiing

Godmorgon! Idag ska jag städa och senare så är det hästcruising genom byn, skojsigt. Nu ska jag som sagt städa men förresten! Följ mig på instagram där jag heter neaas och på twitter där jag heter Linneaqz ;)))))))))

NI ÄR SNELA HESTAR

Hejsan hoppsan! Gissa vad jag bloggar ifrån nu? ;)))))))) MIN IPAD!!!!! ETT STORT FETT TACK TILL ALLA ER SOM RÖSTADE! Ni är guld värda! <333333333333333333333333333333333333 men jag kan tyvärr inte lägga in bilder vilket suuuuger :( men jag kan lägga in de från arkiven så jag kanske kan ladda upp en massa bilder från weheartit och ha i inläggen bara för att ha en bild, elller nåt. Hihihihihihihihihhih förresten så har jag varit i Mora idag och köpt lite saker, ett par vanliga svarta leggins och sen två par byxor, visar sen ;)
_______
update; för er som har börjat kika in här nygligen så vann jag en ipad i en bildtävling där jag kom trea och ettan, tvåan och trean vann en varsin ipad2 :)

Glitter all over the room, pink flamingos in the pool!


To the moon and back

Hej folk!
Vet ni? Det har gått en bra bit in i augusti redan och jag börjar få panik. Eller inte panik men skolan börjar om 2 veckor och det känns som att den här sommaren har varit sämst. Det har varit vadå? Typ 10 dagar med riktigt sommarväder när man kan njuta av sommaren och vara liksom high on life. Bada och sola och umgås med vänner.
.
Jag har sett på minst tio filmer också, just bara för att det har varit jäääääättemycket regn och tråkigt. Jag har sagt förut att jag gillar regn men det är bara vid något tillfälle som jag får ett ryck och gillar regn. Nu tänker jag hur jag kan ha visat kärlek till det där hemska blöta glädjedödande vädret. Är det bara jag som är typ deppig när det är grått på himlen? Jag älskar att vakna upp till sol, seriöst det bästa i världen. Typ.
.
Men den här veckan är det veckornas vecka för Älvdalen för det är Musik&Motor festivalen. Det är dessutom 10års jubileum så de borde ju bli succé, eller? Jag ska ju egentligen till Malung den här helgen på fotbollsläger eftersom att jag kom vidare i uttagningen men jag tror inte att jag kan för alltså mina knän gör ont :( Just nu gör mitt högra knä ont när man springer och böjer knät och det är väl inte så bra om man ska spela fotboll.
.
Åter till babbel om skolan. Jag börjar åttan och på något sätt så längtar jag lite till skolan, dels för att ha en anledning till att fixa mig på morgonen men också för att äta regelbundet för det gör jag ju knappast nu om jag vaknar minst klockan tolv på dagarna. Det känns typ som att jag vill anstänga mig mer i skolan nu och sluta sitta vid den här dumburken flera timmar om dagen. Gissa hur många mardrömmar jag har haft om att försova mig första dagen eller helt glömma bort ett prov och få IG.
.
Nu känner jag att det här inlägget börjar bli lite långt så jag ska nog återgå till att rensa/vika alla kläder i min garderob om jag orkar. Eller så ska jag spela transformice.
Såhär har jag chillat runt idag förresten. I min Dirty Dancing tröja som jag har haft hur länge som helst som nu har tre hål som jag aldrig tänker slänga.

rest in peace

Lilla älskling, nu är du i himlen ♥ Jag kommer sakna dig min ängel :'( om ni vill veta varför klicka här

Fluffy Rabbit

Låt mig presentera för er: Pancakes och Sotis! De är som några fluffiga hårbollar men ack så söta :D Fast de är lite kinkiga när man ska bära dom. Båda är tjejer och de fyllde 3 nu i sommar. Bara så att ni vet så döpte jag och Amanda min kanin (Pancakes) till Pancakes bara för att  Summers kanin i O.C heter så. Sen så ser hennes päls lite ut som pannkakssmet ^^,


Jag och Pancakes


Lovisa och Pancakes


Lovisa och Sotis


hot hot hot


Legat och stekt på studsmattan någon timme. Det är fruktansvärt varmt idag! Men jag gillar det :D Sen så ska jag nog busa med Malin och Lina :H
pussar!

RSS 2.0