vitt

hej :D
Har bara internet i nya huset på mammas bärbara dator så att jag kommer inte att blogga nå mer förrän vi har fått hit den datorn som jag brukar sitta vid och internet överallt. Hejdå.

...

Vill ni att jag ska visa lite bilder ifrån det nya huset? :D
___________________________________
Vet ni vad, jag lägger upp bilder när vi har möblerat klart ;)


flyttning pågår

Vi håller på att flytta förfullt här hemma. Jag har varit i huset och målat några dagar och annars har jag varit här i lägenheten och gjort annat. Idag skulle jag och amanda sortera all tvätt. Det var 12 fulla Ikea kassar... hehe, amanda lekte lite i de där högarna. Hon mölade sig in under alla kläder och lite jag också *hihi*


feeeetisch

friterad munk

hallo
Idag var det typ juldag i skolan och man hade en sak på förmiddagen och en på eftermiddagen.
Jag hade julstep-up på förmiddagen och julbak på eftermiddagen. Det var tävling av vilken klass som hade mest röda kläder på sig. 8b vann.


friterad munk


missbildad lussekatt


rött


Wii

hej!
Igår var jag hos elin med alla småbarn för mamma var och målade i nya huset och pappa jobbade. Sen gick jag och Elin hem till Blondie för att spela wii. Askul! Senare ikväll ska jag till Minde på filmkväll och sen får vi se vad jag gör.

hejdå!

Nikita

Snart ska jag se på Nikita. En ny serie som jag fastnade för vid första avsnittet. Jag älskar det. Jag tyckre om Action filmer med pangpang, höhö. Det börjar klockan 9 så jag får lov att vänta ett tag buhu :(

Jag är jäääättesmart, jag hittade inte min skåpnyckel när vi slutade så det slutade med att engelskamappen fick ligga ovanpå skåpet och jag gick hem utan någonting förutom mobilen, great.
piperkakur

Jag och Elin bakade pepparkakor i fredags, kuuuuligt! Här kommer bilder!


haha, vi kom på att vi kanske kunde ha mjöl i ansiktet och knäppa kort? fail...
Pippi och Herr Nilsson


all I want for christmas is you

Hejsan!
Snart är det julafton! Jag längtar jättemycket! Har ni skrivit någon önskelista än?
Idag var det strömavbrott, iiiiep jag älskar strömavbrott! Det är så mysigt! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer men senare ikväll kommer ett inlägg upp från när jag och elin bakade pepparkakorn i helgen.


Jag önskar mig ett smyckesställ i julklapp, skulle verkligen behövas :D
hehe, tomten mamma? snäääääääääälla ge mig!

luciafestinatt

Två bilder. En på klänningen jag hade på mig och en från tidningen.
and party, and party, and party

Hej!
Luciafest inatt är asgrymt! Var där igår och jag har ont i mina ben nu efter att ha hoppat och dansat i flera timmar. Innan var jag, Elin, Lina, Julia, Alise och Malin här och fixade oss. Jag har en bild på det jag hade på mig på kamernan men har inte laddat in dom i datorn än.

För någon dag sedan har jag varit hos elin och bakat pepparkakor! Jag tycker att det är jättekul fast när dom går sönder när man lyfter dom till plåten blir jag förbannad, jag har ungefär såhär mycket tålamod (håller fingrarna med en centimeters mellanrum). Korthus klarar jag inte heller av, nej nu kom jag in på något annat.

Har varit i mora och shoppat med Julia, Lina och Elin mm. Men jag ska se om bloggandet kommer igång eller om det tar en tid innan ett till inlägg kommer upp.

Nu ska jag göra något annat, hejdå!

internet = blä

Alltså vårat äckel internet fungerar inte hemma! Jag är hos elin nu och medans hon är på toa så vill jag bara säga att jag lever.

dålig uppdatering.se

hej!
Jo, det är helt enkelt så att jag inte har haft tid. Igår var jag på orkesterfika efter skolan, sen var jag med alise en stund och sen for vi på fotbollsträning. Idag har jag varit med elin och vi har kollat lite på film och gjort läxan :)

Imorgon ska min gamla klass (1-6an) gå på bio och äta pizza för de pengarna som blev kvar efter klassresan. Roligt tycker jag :D

Bara för att ni bryr er så mycket så är jag jäääätteduktig på att dansa i korridoren i skolan ;)


RSS 2.0