jag tycker om citron

Jag är glad. På lördag är det Luciafest inatt här i lilla Dalen. Kommer bli hur kul som helst! Jag och många andra av mina vänner kommer att få stipendium från Icas ungdomsfond och gå upp på scen då. Eftersom att jag får stipendium så får jag också gratis inträde, och det är riktigt bra för annars skulle jag få lov att betala 150 kronor i inträde. Vilket jag inte har råd med just nu (sparar till mellandagsrean). Jag är inte hundra på vad jag ska ha på mig men jag tror att jag nästan vet. 

Igår när jag var på konfa så åt vi först tårta eftersom att det var sista gången innan julafton. Sen så hade vi en massa tävlingar. Jag var med på ganska många men på en tävling skulle jag, Hanna och Emma tävla om vem som som först kunde äta upp en hel citron. Jag och Lina brukar sitta i matsalen och tävla om att äta citroner utan att göra miner och sen så tycker jag att det är ganska gott. I alla fall, JAG VANN. Kung, jag höll på att spy flera gånger haha. Sen så var jag och Elin i lag och vi skulle tävla mot två andra lag att först lägga ett pussel för 3 åringar. Alltså 3 åringar my ass, det tog lång tid ju! Inga bitar passade haha. MEN VI VANN. Awesome. 

Men just nu är jag barnvakt åt de 5 minsta så jag ska gå ner och fortsätta med det. Bye


Kommentarer
Postat av: Me

jag såg att du hade lagt ut mycket bilder på selena gomez och miley cyrus. är det några du gilar?? deras stil verkar du gilla tycker jag?? :)

bara lite nyfiken

2011-12-07 @ 20:16:14
URL: http://twihard@live.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0