Julbak och demonstation


Hej på er små tomtar. Idag på lunchrasten har alla elever på min skola demonstrerat. Om nån av er kollar på nyheterna så ska våran kommun (Älvdalens kommun) skära ner på grejer i skolan för att spara pengar eftersom att vi de 3 skolorna i kommunen har fått kritik från skolinspektionen. Sen för att vi är så fattiga. Alla kommungubbar vill stänga ner vårat fritte (där alla är hela tiden nästan, eftersom att det inte finns någonting annat att göra) och ha dåligare skolmat. Samtidigt ska de bygga en bastu (?) i kommunhuset och höja alla kommunpolitikers löner.

Här finns ingenting för ungdomar att göra så det är anledningen till att jag ska flytta här ifrån efter nian. Det bor för få här så nästan inga sporter och grejer kan överleva. Hockeyn och fotbollen är två exempel. Jag spelade ju fotboll förut men slutade för vårat lag lades ner. Usch säger jag bara.


Jag och några andra hade julbak på förmiddagen (vi har juldag/pysseldag) så vi gjorde massa julgodis. Nu har jag ätit upp mer än hälften så påsen ser väldigt tom ut. Jag och Hanna bakade kokoskakor, fast det blev kokoskluttar. De ville inte riktigt stelna som vi ville så det blev som små avlånga bollar. Täckta med choklad. Mhmm jag älskar choklad. 

Nu ska jag fortsätta att fixa bloggen, som ni ser så är den lite halvdan.

Kommentarer
Postat av: nicklas

Äntligen ett foto på dig! Du är sjuuuuuukt vacker!//nicklas

2011-12-20 @ 20:21:44
Postat av: Sara

ska du flytta från älvdalen?

Svara som ett inlägg om du vill! :D

kram!

2011-12-20 @ 21:23:32
Postat av: haidisblog ▲

SV: vad kul att du är med och tävlar i den nittonde luckan i julkalendern (hihi lite sent svar) vinnaren kommer att presenteras nu när somhelst i bloggen :D så kika! KRAM :)

2011-12-20 @ 22:04:45
URL: http://haidisblog.se
Postat av: Tina

Hej. Just nu kan man vinna en onepiece på min blogg om du vill delta! :) Förlåt om jag redan har kommenterat detta eller om du inte gillar reklam :/

2011-12-20 @ 22:10:45
URL: http://tinanj.se
Postat av: Lovisa

Jag bor också i en liten kommun och det är samma här! Skolan har köpförbud och ska spara in flera hundra tusen kronor under år 2012 samt att dom drar in på massa lärare! Helt sjukt är det! Och vår skolmat är sämre än sämst!

Fin blogg förresten! :)

2011-12-21 @ 16:42:44
URL: http://iisahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0